top of page
  • LinkedIn
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

MAKER

Alles kan!

Yenerous Movement ondersteunt diverse partijen tijdens het maakproces van een creatief dans of dans-theater stuk. Yenerous Movement is inzetbaar op verschillende locaties en verzorgt stukken die creatief, dynamisch en boeiend zijn. De stukken kenmerken zich als speels en plezierig voor het oog en er wordt gebruik gemaakt van maatschappelijke thema's die vervolgens op een speelse manier vertaald worden naar het podium. Hier kan alles!

 

Met wie

Centraal staat een probleemoplossende filosofie die er zorg voor draagt dat er altijd iets te leren valt. Het opstellen als docerende maker, maakt Yenerous Movement geschikt om  met kinderen, tieners en volwassenen te werken van alle leeftijden. Ook wordt er gewerkt met scholen op alle niveau's en leeftijden.

Voor wie

De stukken die gemaakt worden zijn geschikt voor leeftijden vanaf 6 jaar tot 99+. Afhankelijk van het doelgroep van het project aanvraag, wordt er gekeken naar een passende invulling voor de voorstellingen.   

Diensten

Er worden ook projecten op maat gemaakt. Heb je dus specifieke eisen? Geef deze gerust aan op het aanvraagformulier en maak gebruik van een vrijblijvende offerte.

 

PORTFOLIO

2020

DON'T FLINCH

QUICK BEFORE THE HYENAS COME

Don’t flinch is een dynamisch urban dans-theaterstuk die zich centreert rond het verhaal van uitgehongerde hyena’s.

2019

Adjust 1.jpg

WRONG

ARMAGEDDON

KIP!

Wrong Armageddon! is een dynamisch urban dans-theaterstuk die zich centreert rond het verhaal van een militaire trainings groep die per ongeluk op de verkeerde drop locatie terecht komt.

BROOD!_043_edited.jpg

BROOD

YOU WANNA LIVE IN THIS LOUSY WORLD? PLAY IT COOL

Brood! Is een speels en dynamische dans-theater stuk gebaseerd op het leven van elitaire duiven. 

2018

its-a-toy-thing-02_06_42781144972_o.jpg

IT'S A TOY THING!

RUN!

It’s a Toy Thing! Is een dynamisch dans-theater stuk gebaseerd op het verhaal van Disney’s Toy Story. Het verhaal centreert zich op twee broers die het zat zijn om hun leven als poppen in angst te moeten leven.

Schermafbeelding%202018-08-25%20om%2011.

LET'S PLAY 2!

2UP

Let's Play 2! Is het 2e deel van de voorstelling  Let's Play! Het is een dans-theater stuk gebaseerd op video gaming. Bekende karakters zoals Mario, Eddy Gordo en Nina Williams nemen je mee in een wereld vol verhaal en fantasy.

2017

lets-play_08_34224588536_o_edited.jpg

LET'S PLAY!

1UP

Let's Play! Is een speels en dynamische dans-theater stuk gebaseerd op video gaming. Bekende karakters zoals Mario, Crash Bandicoot en Lara Croft brengen je mee naar een fantasierijke wereld waar alles kan en mag! 

2016

dans3_589_27798248435_o_edited.jpg

PERCEIVER OF

REALITY

TICK...TICK...TICK

Perceiver of reality is een stuk waarbij er gefocust wordt op het thema 'Insomnia' oftewel slaapeloosheid. In dit stuk vechten de dansers tegen de zwaartekracht van een droom en proberen zij het 'onmogelijke' te bereiken. 

bottom of page